Domotica

Domotica in uw bedrijf

Vandaag is werkcomfort belangrijker dan ooit.
Dankzij de automatisering van o.a. de aansturing van verlichting, verwarming, ventilatie, zonwering, audio, alarmsystemen en meer werkt uw bedrijf energie-efficiënt én krijgt u er tevreden medewerkers bij. Win-win!

Domotica oplossingen voor elk bedrijf

Bij Van den Broeck kan u rekenen op oplossingen voor

  • Bel-, video- en parlofonie
  • Automatische poortbediening (ook op afstand)
  • Toegangscontrole zoals badgecontrole (vb. met vingerprint) 
  • Sturing van ventilatie, verwarming en airco
  • Sturing van zonwering 
  • Koppeling met alarmsystemen 

We luisteren naar uw verhaal en zoeken mee naar de meest efficiënte oplossingen voor uw bedrijf. We inspecteren het gebouw en brengen in kaart wat er nodig is wat betreft  elektriciteitsnetwerken. Waar mogelijk, integreren we de gevraagde domotica in het bestaande netwerk

Voor het domoticasysteem werken we vooral met KNX. Ook andere merken zoals Niko Home Control, Qbus en Luxom zijn ons bekend.

Domotica uitgelegd

De complexe sturingen en koppelingen met verschillende technieken werken we zodanig uit dat de bediening ervan eenvoudig is.

Een bijkomend voordeel is dat u later (na oplevering) de bediening vrij eenvoudig kan laten aanpassen. Ook up-to-date blijven is geen probleem: we bouwen gewoon verder op het bestaande domoticasysteem.

Na de plaatsing krijgt u van ons een uitgebreide uitleg. We lichten de gebruiksaanwijzing toe, geven een demonstratie van de aanwezige apparatuur en staan ter beschikking voor vragen achteraf. 

Als facility manager van een bedrijf of aannemer van een nieuwbouw bent u op zoek naar een flexibele partner met ervaring op vlak van gebouwenautomatisering en domotica. Bij Van den Broeck kiest u voor een vakexpert.

© Van den Broeck NV 2024 – Webdesign Media-Architect