Advies, ontwerp en studie

Advies, ontwerp en studie van uw elektrische installatie

Een goed gemaakt plan is de helft van het werk. Zo weten alle partijen wat ze moeten doen. Bezorg ons uw lastenboek en vraag een uitgebreide studie aan van uw elektrische installatie.

Zowel nieuwbouw als renovatie mogelijk.

Belang van een goede studie van uw elektrische installatie

Een goed uitgevoerde studie maakt aan alle partijen duidelijk wat er moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we tijdig aangeven welke secties in het gebouw eventueel versterkt moeten worden. Zodat de nodige toestellen probleemloos kunnen aangesloten worden.

We volgen graag de voorkeur van onze klant en kijken daarvoor naar de beste kwaliteit. Na ontvangst van uw lastenboek, de plannen en de deadline, bekijken we intern de haalbaarheid. Vervolgens verzamelen we bij onze leveranciers de verschillende prijzen en komen we tot een budget dat rekening houdt met het vooropgestelde bedrag.

Uw lastenboek bij
Van den Broeck

Bij Van den Broeck kiest u voor een bedrijfszekere installatie. Dat wil zeggen dat bij een gesprongen zekering de hinder beperkt zal zijn. Dankzij onze studie, advies of ontwerp van de elektrische installatie weten we waar we eventueel een tandje moeten bijsteken voor uw verlichting, zekeringkasten, domotica, DATA-netwerken, beveiligingssystemen of laadpalen

Bij oplevering van de werken ontvangt u trouwens een digitaal as-built dossier, waarin u de plannen, technische fiches inclusief eigenschappen en gebruikte producten terugvindt.

© Van den Broeck NV 2024 – Webdesign Media-Architect